top of page

ZIJ:

Het hoofdpersonage (22) is een jongvolwassen vrouw. Ze heeft donker haar en donkere wenkbrouwen. Haar postuur is slank en ze is donker gekleed. Ze heeft een ingetogen karakter maar tegelijkertijd toont ze ook nieuwsgierigeid naar de wereld waar ze in vast zit. Door de vervreemding en verwarring die ze voelt, is aan haar gezichtsuitdrukking en uitstraling te zien dat ze niet in het moment is. Ze is afgeleid en afwezig.

 

In haar ontwikkeling gedurende de korte film zien we hoe ze steeds meer emotie over de verbroken relatie toe laat en zich openstelt om zich over te geven aan haar gefrustreerde en verwarrende gevoelens.


De tweelingbroer van het hoofdpersonage (22) is een mysterieus figuur, hij is passief en lijkt niet op zoek naar connectie. Dit omdat we het verhaal zien vanuit het perspectief van het hoofdpersonage, zijn zus. De broer is er in schimmen en maakt weinig beweging. Hij vertoond weinig gezichtsuidrukking. Hoe veel het hoofdpersonage ook van hem vraagt, er gebeurt weinig. Het hoofdpersonage ziet het verhaal vanuit haarzelf en omdat ze hem uit het zicht is verloren kan ze geen goed beeld van haar broer voorstellen, vandaar de vage/neutrale uitdrukkingen en de schimmen.

HIJ:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page